laminaatvloer

Vloerbekleding kiezen?

De keuze van vloerbekleding kan de uitstraling van een kamer sterk beïnvloeden. Parket of tapijt creëren sfeer en geven een warm thuisgevoel, maar laten we graag uitvoeren door andere vakmannen. Wij leggen graag laminaat of vinyl.

hond-op-laminaat

Laminaat

Laminaat is een volwaardig alternatief op parket en stenen vloeren, maar dan veel natuur- onderhouds- en budgettair vriendelijker. Nabehandelingen zoals schuren of oliën zijn niet meer nodig. Voor ruimtes waar een waterdichte vloerbekleding erg belangrijk is, of waar de vloer bestand moet zijn tegen gemorste etenswaren, schuivende stoelen, vallende objecten en veel passage van bewoners, is een laminaat vloer uiterst geschikt. En doordat laminaat bestaat in alle kleuren en motieven, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en imitaties, kan een laminaat vloer naast een warme, zelfs een luxueuze uitstraling geven.

vloerverwijdering

Vinyl

Vinylvloeren zijn 100% synthetisch, vervaardigd uit een veerkrachtige kunststof waarbij de slijtweerbaarheid bepaald wordt door de dikte van de toplaag. Vinylvloeren hebben een sterke akoestische en isolerende eigenschap. Door de licht veerkrachtige eigenschap heeft het lopen over een vinylvloer een zeer hoge gevoelswaarde en een maximaal comfort. Dankzij de hoge slijtweerstand van vinylvloeren zijn ze uitermate geschikt voor zwaar huishuidelijk gebruik. Ook hier terug een zeer groot aanbod in kleuren en motieven: van houtimitaties tot tegeldessins tot fantasiedecors.

ZOEK JE EEN PROFESSIONEEL SCHILDERSBEDRIJF?

DAN HEB JE HET NU GEVONDEN