Defloo
WIJ SCHILDEREN
& DECOREREN

ONZE WERKING

Wij komen bij je langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opmeten van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren op voorhand te behandelen. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien je achteraf niet voor verrassingen wilt komen te staan

 
 

ONZE MATERIALEN

Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Wij gaan niet over glad ijs voor jouw projecten. Wij hanteren verf en technieken die doorheen de jaren heen hun kwaliteiten bewezen hebben. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw project. Je kan steeds de technische fiches opvragen van de door ons gebruikte verven.

 
 

TeaM DEFLOO

Als zaakvoerder laat ik me bijstaan door 7 vaste medewerkers, waarvan 6 professionele schilders en 1 administratief medewerker. Ik werk nog alle dagen mee op de werkvloer en ben diegene die als eerste in rechtstreeks contact komt met de klant om de opmeting uit te voeren ter plaatse en advies te geven. Aansluitend bezorgen we de klant dan een gedetailleerde, nette en vrijblijvende offerte.

Samen vormen wij een professioneel team van vakmannen die eer halen uit onze schildersopdrachten omdat we beschikken over de nodige vakkennis en technieken.

We vatten graag elke opdracht aan met veel energie en een hoffelijke houding tegenover onze klanten. 

Frederik Defloo.

 
 
defloo-als-betrouwbare-partner

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten veel waarde aan eerlijke en heldere afspraken. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al jouw vragen.

kwalitatief-aanbod

KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en we stellen hieraan maximale kwaliteitseisen.

samen-plannen-opstellen

Planning

In samenspraak met onze klanten stellen we een realistische planning op.

flexibel_werken

FlexibEL

Goed schilderwerk bestaat niet alleen uit verf en goed luisteren naar wat de klant wil, maar ook adviseren wat hij nodig heeft.

goede-prijs-aanbieden

CORRECTE PRIJS

Wij streven naar maximale kwaliteit aan een verantwoorde prijs.

24/24-klaar-staan

OP DE WENKEN BEDIEND

Of het nu gaat om een kleine of een grote opdracht, wij staan voor je klaar.

Bedrijfsgegevens

Bedrijf : Schilderwerken Defloo BV

Adres : Populierenstraat 1, 8020 Waardamme

BTW : BE0760.428.332

IBAN :BE07 7390 2146 2966 

BIC   : KRED BE BB

Bank : KBC BANK

 
aan-het-schilderen