plafond-aan-het-schilderen

Indoor

Wij verzorgen graag uw schilderwerk binnen en/of buiten. Wij garanderen vakmanschap. Een likje verf doet vaak wonderen om uw huis of de ruimtes erin (opnieuw) te doen stralen. Voor we beginnen met schilderen maken we uw ruimte en wanden klaar. We raden u aan om vooraf de te schilderen ruimtes vlot bereikbaar te maken en de muren te ontdoen van wanddecoratie, spijkers en schroeven. We dekken de vloer af en plakken de ramen, deuren en het plafond af. We verwijderen of plakken afdekplaten van stopcontacten en schakelaars af. Radiatoren, vensterbanken en meubelstukken worden eveneens afgedekt. Indien nodig verwijderen we oude verflagen. Uren krab- en schuurwerk zijn ons niet vreemd. Na het stofvrij maken van de wanden kan er geplamuurd worden met het oog op het wegwerken van oneffenheden, door het hanteren van vulmiddel en fijnkorrelig schuurpapier. Of we voorzien de wanden met de nodige fijne lagen plamuur in ruimtes waar het plamuurwerk ondermaats is.

Onderhoudswerken

Buitenschilderwerken dienen op een andere manier benaderd te worden dan binnenschilderwerken. In de eerste plaats omdat de weerselementen inwerken op buitenmuren, -ramen, en -deuren. Maar ook omdat een buitengevel vaak bestaat uit een ander materiaal en grotere afmetingen dan een binnenmuur. Door uw buitenschilderwerk te onderhouden door middel van schilderen of behandelen zal uw woning er niet enkel verzorgder en opgefrist uitzien, maar ook kunnen vochtproblemen op deze manier worden opgelost. Periodieke schilderwerken laten uitvoeren op uw houten buitenschrijnwerk zijn aan te raden daar deze het meest gevoelig zijn voor slijtage door weersomstandigheden. Echter uw pvc of aluminium ramen laten (her)schilderen kunnen uw woning eveneens een andere uitstraling geven.

gevelwerk

Gevelrenovatie

Wij ontzien geen enkel oppervlak. Integendeel het schept ons veel voldoening als we oude verweerde, broze muren fel kunnen opwaarderen door ze -indien nodig- af te kappen, te herpleisteren en te herschilderen. Wij geven uw gevel graag de geslaagde gedaanteverwisseling.

ZOEK JE EEN PROFESSIONEEL SCHILDERSBEDRIJF?

DAN HEB JE HET NU GEVONDEN