raamdecoratie

Vliesbehang

Afhankelijk van het budget dat u wil besteden, en/of de staat van uw muren, zullen wij u adviseren om voorafgaand aan het schilderen de wanden te voorzien van vliesbehang. Vliesbehang als onderlaag voor verf is een echte aanrader, want vele malen sterker dan gewoon behang. Vliesbehang zal fijne haarscheuren, weggewerkte grote zettingsbarsten of grote gaten bedekken zonder dat het gaat vervormen. Schilderen op vliesbehang geeft een hogere afwerkingsgraad en een mooiere egale glans. Bij schilderen zonder vlies te plaatsen, kan men kleine putjes in de muur of kleine reparaties makkelijker zien. Niettegenstaande wij heel vaardig zijn in het bedekken van uw muren met vliesbehang, zullen we met evenveel enthousiasme uw muren schilderen zonder dat er vliesbehang als onderlaag wordt geplaatst.

Decoratief behang

Of je er nu voor kiest om één accentmuur in de ruimte of de gehele ruimte te behangen. Wij reiken u graag keuzeboeken aan met verschillende stijlen en structuren vinyl behang. Wij adviseren u graag in uw zoektocht naar het soort behang dat u beoogt. Moet het erg stevig zijn en tegen een stootje kunnen, alsook goed schoon te maken, dan raden we vinyl behang aan. Mag het wat prijziger zijn en een exclusieve uitstraling geven dan raden we textielbehang aan. Doordat textielbehang stof aantrekt is het evenwel aan te raden het behang te behandelen met vuilwerende en waterafstotende middelen.

Fotobehang

Wil je een eye-catcher in je woonst? Fotobehang van steden, landschappen, dieren, bloemen, structuren, … kunnen heel simpel de sfeer van uw kamer heerlijk veranderen. Zelf van de kleinste kamer.

ZOEK JE EEN PROFESSIONEEL SCHILDERSBEDRIJF?

DAN HEB JE HET NU GEVONDEN